1885.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


Nyheter Velkommen til 1885.no! Vi tilbyr en komplett oversikt over norske bedrifter med tilhørende kontaktinformasjon. Tjenesten vil fortløpende oppdateres med nye funksjonaliteter

1885.no [1] ble grunnlagt i 2012 og er et moderne og nytenkende medieselskap med forretningsområde innen utvikling og levering av søke - og opplysningstjenester til det norske markedet. Vi er i dag lokalisert med hovedkontor i Oslo og vil innen utgangen av 2013 være på plass med avdelingskontorer i flere av landets største byer.

1885.no I løpet av 2012/2013 vil vi også komme med løsninger for SMS og telefon, nettopp for å gjøre det enklere for deg å få fatt på det du trenger. Fortløpende etter dette, lanseres nye tjenester og funksjoner som perler på en snor. Så heng på, for dette blir moro.

Søk i nærheten: 1885.no gir deg muligheten til å finne nærmeste leverandør av en vare eller tjeneste. Sorter dine søkeresultater etter avstand. Effektivt, enkelt og smart fra Opplysningstjenesten 1885.

Brukeromtaler: Sammen gjør vi det enklere å velge de beste leverandørene, del dine positive og negative erfaringer med andre. Gi stjerner ut ifra din erfaring og legg til en kort omtale.

Kontaktskjema: Hos 1885.no kan du sende henvendelser til norske bedrifter direkte fra siden. Dette er helt kostnadsfritt og du kan sende til flere på en og samme gang. Enklere blir det ikke!