www.amentio.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


Amentio er en nettbutikk som selger billig datautstyr. Trenger du ny PC eller skjerm så prøv Amentio.

Amentio er en norsk nettbutikk som selger datautstyr, foto, telefoner, spill og kontorrekvisita for å nevne noe. På Amentio kan man enkelt finne ut om varen er på lager hos leverandøren. Det betyr ikke nødvendigvis at varen kommer superraskt levert, men det gir ihvertfall en indikasjon av hvilke varer Amentio kan levere raskere enn andre varer. Nettbutikken til Amentio er oversiktlig og det er også mulig å ringe og snakke med noen hos Amentio.

Erfaringer med Amentio

Har du erfaringer med Amentio kan du gjerne fortelle om dem. Skriv om din opplevelse av Amentio, enten det er noe bra Amentio har stått for eller noe du hadde ønsket at Amentio gjorde annerledes. Prismessig er det mulig å gjøre en god handel hos Amentio. Hvis man sammenlikner Amentio med andre nettbutikker som f.eks. Komplett så ser man at Amentio ofte er billig, men ikke alltid. Er du kun opptatt av pris, så sjekk begge!

Amentio en del av Datakjeden

Amentio har nå blitt en del av Datakjeden som har egne butikkutsalg. Det betyr at du som bor i en by hvor Datakjeden har butikk også kan gå i butikken for å hente varene du har bestilt. Amentio har her fått samme system som Komplett har. Komplett har utlevering i noen utvalgte butikker i butikkjeden Jernia.
Amentio.jpgEkstern lenke: www.amentio.no