www.blogg.se

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Opprett din egen blogg på Blogg.se og skriv om alt som opptar deg. Det er enkelt å komme i gang.

Blogg.se er ett nettsted hvor brukere kan registrere seg og opprette sin egen Blogg. Blogging har blitt svært populært i Sverige (og i de fleste andre land), og Blogg.se konkurrerer med nettsteder som Google's Blogger. Konseptene ligner hverandre.

Blogg.se med mange innlegg

Det finnes over 2000 blogger på Blogg.se. Videre har Blogg.se over 120.000 innlegg. Blogg.se er nevnt blant Sveriges 20 mest populære nettsteder. Om dette stemmer vites ikke, men at blogging er populært kan det ikke være noen tvil om.

Det som gjør blogging så populært, er blant annet den lave brukerterskelen for å komme i gang med å skrive om ting som opptar en, og muligheten til å bli populær og få positiv feeback på sine synspunkter og tanker.

Hva synes du om Blogg.se?

Hva er din mening om Blogg.se? Det er kanskje like greit å finne seg en norsk bloggside for å opprette egen blogg, hvis du da ikke har noen tilknytning til Sverige som gjør det mer naturlig å benytte denne svenske bloggsiden. Har du en egen erfaring eller oppfatning om denne svenske bloggsiden (Blogg.se) kan du skrive om det på kommentarsiden her på Toppsider. Benytt lenken nede til høyre for å komme til kommentarsiden for Blogg.se.
Blogg.jpgEkstern lenke: www.blogg.se