www.brandos.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Brandos er norges største skoforretning på Internett. Du kan prøve skoene før du bestemmer deg.

Handle sko på Internett hos Brandos?

Har du noen gang vurdert å handle sko på Internett? Selskapet Brandos averterer med at du kan prøve skoene før du bestemmer deg. Brandos har oversiktlige nettsider med god kategoriinndeling. Du finner kategoriene: Damesko, herresko, barnesko og for hver av disse skokategoriene har Brandos delt inn i underkategorier. Både herresko og damesko er inndelt i underkategoriene Hverdag&Fritid, Selskapssko og Sportssko. Barnesko er inndelt i guttesko og jentesko.

Bra omsetning hos Brandos

Brandos.no omsatte i 2010 for ca. 12 millioner kroner. Med andre ord kan det se ut til at det er penger i salg av sko på Internett. For i tillegg til å selge sko i Norge selger også Brandos sko i 6 forskjellige land. Hvordan lønnsomheten til Brandos i de andre landene er, vites ikke.

Har du kjøpt sko hos Brandos?

Har du kjøpt sko hos Brandos? Isåfall vil vi gjerne høre om dine erfaringer med denne skobutikken. Skriv gjerne om dine egne erfaringer med Brandos på diskusjonssiden for Brandos her på Toppsider. Du finner lenken til diskusjonssiden for Brandos nede til høyre. Husk å begrunne det du skriver om Brandos. Du kan fortelle om både gode og mindre gode erfaringer, men husk alltid å skrive en begrunnelse, slik at andre som vurderer å handle hos Brandos får et rettferdig inntrykk av Brandos som skobutikk.
Brandos.jpgEkstern lenke: www.brandos.no