www.clasohlson.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


På Clas Ohlson finner du det meste av dingser. Alle menns (og mange kvinners) favorittbutikk.

Clas Ohlson ble født i Sverige. Han startet opp det som i dag er en kjede med butikker som finnes i flere land.

Clas Ohlson i Norge

Clas Ohlson i Norge finnes i mange byer, og i en del byer finnes til og med mange Clas Ohlson-forretninger! Det gir en god følelse å handle på Clas Ohlson. Prisene er lave og utvalget av produkter som verktøy, elektriske apparater, og masse annet, er stort. Clas Ohlson er også greie på bytte av varer som ikke fungerer. Ta deg en tur til Clas Ohlson eller prøv nettbutikken!

Clas Ohlson: Best på dingser!

Clas Ohlson har lenge kjørt en reklamekampanje hvor de fokuserer på at de er best på "dingser". Slagordet har nok festet seg hos mange og det er svært treffende. En av årsaken til Clas Ohlsons suksess er kanskje nettopp at det er litt spennende å gå å se på alle de forskjellige "dingsene" de tilbyr. Flertallet av produktene er også av god kvalitet. Det betyr mye for omdømmet til Clas Ohlson.

Din mening om Clas Ohlson

Hva er din mening om Clas Ohlson? Hvis du har erfaring med å handle hos Clas Ohlsons nettbutikk eller i en av de ordinære utsalgene til Clas Ohlson, så vil vi gjerne vite hva du mener om Clas Ohlson. Det kan være om du mener de er spesielt gode på en produktgruppe eller om noe er mindre bra. Det er uansett viktig at du begrunner din oppfatning. Benytt lenken til diskusjonssiden for Clas Ohlson her på Toppsider. Du finner den nede til høyre.
Clasohlson.jpgEkstern lenke: www.clasohlson.no