www.egmont.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Egmont har boktitlene du ønsker å lese. Ta en tur innom Egmont og finn bøker som inspirerer.

Egmont er et forlag med kontorer flere steder i verden. Forlaget publiserer et stor antall bøker. Gjennom blant annet oppkjøp har Egmont vokst til å bli en dominerende aktør blant i medieverdene. Du finner nettsteder for Egmont både i Europa, Amerika og Asia!

Musikk fra Egmont

Egmont er ikke bare en tilbyder av bøker. Egmont tilbyr også musikk gjennom flere plateselskaper. Nederst på Egmonts hjemmesider finner du en omfattende oversikt.

Magasiner fra Egmont

Det stopper ikke med musikk og bøker, nei Egmont tilbyr også et enormt utvalg av magasiner/tidsskrifter. Visste du at det selges 475 magasiner som kommer fra Egmont, hvert minutt! Blant magasinene finner du også mange populære tegneserier.

Egmont med spill, kino, TV, film og utdanning

Egmont har også mer enn det som allerede er nevnt. Hos Egmont finner du spill, TV, film og utdanning. Ta en tur innom Egmont og se selv. Det er for omfattende å skrive alt som Egmont driver med her. Nettsidene til Egmont er oversiktlige og gir det virkelig gode bildet av hva alt Egmont driver med. Har du erfaringer med Egmont så skriv gjerne om dem på diskusjonssiden.

Egmont har mange konkurrenter

Egmont har diverse konkurrenter. Blant dem finner du for eksempel Aschehoug, Gyldendal. I tillegg møter Egmont sterk konkurranse også innen andre felt som TV, og annen underholdning.
Egmont.jpgEkstern lenke: www.egmont.no