www.ellos.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


Ellos er postordre på sitt beste. Kjøp klærne dine rimeligere.

Enkelt å få nye klær tilsendt med Ellos

Ellos er det mulig å kjøpe klær til en pris som er en god del lavere enn prisene på tilsvarende klær i butikken. Gjennom en omfattende katalog over sesongens klær, tilbyr Ellos muligheten til å sitte hjemme i sofaen i ro og mak og bla seg frem til hvilke klær du har lyst til å kjøpe. Skal du ha rimelige klær, sjekk ut Ellos.

Men hva med muligheten til å bytte hos Ellos?

Ellos har gjort det enkelt å bytte. De har også lagt til rette når det gjelder å hjelpe deg i utgangspunktet, slik at du kan finne frem til rett størrelse før du bestiller hos Ellos.

Ellos - en postordretradisjon

Ellos har eksistert lenge i markedet for postordre. Etter hvert som tilgang til Internett har blitt allemannseie, har salg over nettet tatt over mye av postordrebransjen, og gjort det enklere for andre aktører. Det er ikke lenger postordrekatalogen som er avgjørende, men hvor godt man greier å markedsføre nettstedet. Dette inkluderer hvor dyktig firmaene er på å søkemotoroptimalisere sine nettsider. Ellos er intet unntak der, selv om mange har stiftet bekjentskap med Ellos før Internett fantes.
Ellos.jpgEkstern lenke: www.ellos.no