www.finnfirma.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


Merk: Det har blitt gjort hærverk rundt denne oppføringen ved at kommentarsiden for Finnfirma.no (se lenken nederst), hvor enkeltpersoner kan skrive om sine erfaringer med nettstedet, har blitt slettet av noen som har operert fra en maskin med adressen mail.finnfirma.no. (nå er siden gjenopprettet).


Finnfirma no AS drifter og eier tjenestene finnfirma.no og finnperson.no. Tjenestene er opplysningstjenester på internett som inneholder alle norske bedrifter og privatpersoner, nettsøk levert av Google og kartsøk og ruteplanlegger levert av Google Maps.

Finnfirma no AS

Selskapet ble etablert i 2003 som en bransjeportal innenfor håndverks-, transport og byggevarebransjen. I 2007 gikk selskapet over til å omhandle alle norske bedrifter. Selskapet er nå en komplett opplysningsaktør som tilbyr dybdeinformasjon på bedrifter, vedrørende regnskapstall, styresammensetning og aksjonærlister, i tillegg til vanlig nettsøk og kart og ruteplanlegger fra Google. I tillegg til vanlig personsøk inneholder tjenesten et eget område for registrerte brukere – Min Profil.


Produkter og tjenester

Finnfirma.no inneholder informasjon om alle registrerte bedrifter i Norge. Informasjonen inneholder resultatregnskap, balanseregnskap og regnskapsanalyse på alle bedrifter som har levert dette til Brønnøysundregistrene. I tillegg inneholder informasjonen styremedlemmer og aksjonærer. Dataene leveres av DirektMedia.

Nettsøk - Ved hjelp av Google tilbyr Finnfirma.no tradisjonelt nettsøk for alle sine brukere.

Kart og ruteplanlegger - Ved hjelp av Google Maps inneholder Finnfirma.no kartsøk og ruteplanlegger. Disse produktene benyttes til å beregne kjøreruter mellom forskjellige steder i hele verden.

Personsøk - Personsøket baserer seg på DirektMedia’s konsumentdatabase. Denne databasen inneholder data fra en rekke kilder for best mulig kvalitet. Kildene er blant annet:

i. Brønnøysundregistrene

ii. Dun & Bradstreet

iii. Posten

iv. Statistisk sentralbyrå

v. Reservasjonsregisteret

vi. Teleoperatørene: Telenor, Netcom, Chess, OneCall, TDC, NextIt, Phonzo, NextGenTel, Ventelo, Get, Telipol, Network Norway


Min profil er et community for registrerte brukere. Produktet inneholder adressebok hvor du kan samle alle dine kontakter både proffesjonelle og private på bakgrunn av vårt personsøk. Kalender hvor du kan legge til dine kontakters bursdager og få påminnelse og en egen seksjon for gratis SMS.


Firmaets oppvekst og hendelser

a. 2003: selskapet etableres av Terje Olsen og Erik Pedersen

b. 2003: Selskapet inngår en TM avtale med Orkla Media

c. 2004: Selskapet inngår en TM avtale med TV2 Interaktiv om salg av produkter for TV2 katalogen.

d. 2006: Selskapet inngår en TM avtale med VG Multimedia

e. Juni 2007: Selskapet går over fra å være bransjeportal til å omfatte alle bedrifter i Norge

f. Oktober 2008: Selskapet utvikles til å bli en komplett opplysningsaktør på nett, med kartsøk, nettsøk og personsøk i tillegg til firmasøk.


Styrets sammensetning

Finnfirma no AS består pr 01.09.09 av følgende styremedlemmer

Harald Perskaas Styrets leder (Tidligere eier av SIMO)

Erik Pedersen Styremedlem

Hans Remi Kittelsen Styremedlem (Prosjektleder Fearnley Finans AS)

Terje Olsen Styremedlem
Finnfirma.jpgEkstern lenke: www.finnfirma.no