www.fotoknudsen.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


Nominasjonsinfo.jpg

Fotoknudsen har alt hva folk flest trenger av foto-tjenester. Ved siden av å være en butikkjede med mange utsalgssteder er Fotoknudsen.no en brukervennlig og moderne nettside der du kan laste opp bilder, lage egne album og masse mer.

Fotoknudsen er markedsleder i Norge innen fototjenester. De leverer alt fra tradisjonell fremkalling av negativer til lagring og deling av opplastede bilder via nettbutikken.

Fotoknudsen på nett

Fotoknudsen.no er en glimrende nettbutikk for opplasting og deling av bilder, bestilling av papirbilder og alskens fotoprodukter som kalendre, krus og album. Nettsidene er brukervennlige, og produktene som leveres holder høy kvalitet og rimelig pris. Selv om det er flere nett-fotobutikker, er kanskje Fotoknudsen den beste.

Fotoknudsen-butikkene

Mange setter også pris på å kunne møte opp i en fysisk butikk og snakke med ekspeditørene direkte. Fotoknudsen har idag mer enn 40 utsalgssteder over hele landet, der du komme med ditt digitale kamera og overlate resten til personalet. De overfører kanskje til og med bildene for deg hvis du ikke kjenner digitalkameraet ditt så godt, og noen steder kan du til og med få "fremkalt" bildene dine der og da. For øvrig har Fotoknudsen Norges storlaboratorium for foto, beliggende i Bergen. Men i butikken kan du altså selv få demonstrert ulike kameraer og tilbehør, ta en titt på rammer og fotoalbum, og i motsetning til i en nettbutikk kan du selv ta disse varene i hånda, snu og vende på dem og selv prøve ut et kamera du kunne tenke deg å kjøpe.

Fra fremkallingsbutikk til moderne fototjenester

Nå er ikke Fotoknudsen den eneste nett-fototjenesten som også har fysiske utsalgssteder, men Fotoknudsen er virkelig en av de gode, gamle. Fotoknudsen ble etablert allerede i 1958. Lang fartstid behøvde ikke være noen garanti for å lykkes med omstilling til moderne forbrukeres behov for fototjenester, men Fotoknudsen har lykkes med det. Digitalkameraer ble faktisk allemannseie for bare noen få år siden. Med tilgang til å skrive ut bilder fra egen PC uten å gå via en fotobutikk for å få fremkalt negativene, kunne det betydd slutten for fotoforretningene. Men i likhet med bransjen for øvrig, har Fotoknudsen klart å møte våre behov, og mange vil sågar si at Fotoknudsen er best i klassen!
Fotoknudsen.jpgEkstern lenke: www.fotoknudsen.no