www.frontline.bm

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Frontline er et rederi med hovedsete på Bermuda. Rederiet har 36 Suezmax-tankbåter og er ledende innen VLCC og Suezmax-segmentet.

Siden 1996 har Frontline Ltd. vært aktivt involvert i konsolideringen av tanknæringen. Frontline er nå verdensledende innen sjøtransport av råolje.

Frontline - børsnotert selskap

John Fredriksen er storeier i Frontline, selv om han i de senere år har solgt seg ned. Selskapet er kjent for å betale ut solide årlige utbytter. Frontline er notert Oslo Børs. Hvilke tankrater som oppnås er nok den aller viktigste parameteren for Frontline når det gjelder selskapets lønnsomhet. Tankratene kan svinge ganske mye, fra et prisnivå under det selskapet må ha for å være lønnsomt, til rater som gir svært god lønnsomhet. Tidlig i 2011 er ratene ikke spesielt gode, og i 4 kvartal 2010 tapte Frontline penger.

Hva mener du om Frontline?

Har du erfaringer med Frontline som du mener andre burde vite om? Skriv gjerne om dine erfaringer med Frontline ved å benytte diskusjonssiden for Frontline her på Toppsider. Du finner lenken til diskusjonssiden for Frontline i toppen av denne siden, merket "diskusjon".
Frontline.gifEkstern lenke: www.frontline.bm