www.get.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Get tilbyr rimelig bredbånd og TV-kanaler gjennom kabelnett. Dersom du har behov for telefoni kan Get også hjelpe med dette.

Get er en aktiv aktør i det norske markedet for kabel-TV. Get har kanskje ikke vært kjent som den aktøren som leverer best service, men det skjer stadige endringer innen den enkelte bedrifts satsing på service, så hvem vet?

Get kabel-TV

Get tilbyr kabel-TV gjennom eget kabelnett. Mange borettslag, sameier har valgt å satse på Get. Det er ofte tilbudt relativt gode rabatter til sameier og borettslag når det gjelder priser på tilknytning til kabelnettet. Det skyldes at sameier og borettslag er i en adskillig bedre forhandlingsposisjon enn det eiere av frittstående boliger er. Rabattene kan f.eks. være gratis installasjon av hele tilknytningen eller rabatter på denne. Det kan også være rimeligere abonnement.

Get med bredbånd

Etter at bredbånd ble populært i Norge, har mange aktører sett fordelene ved å satse på leveranser av bredbånd. Selskaper som driver innen kabel-TV har hatt et godt utgangspunkt, men for å kunne tilby bredbånd, har de også måttet investere betydelige summer i ny og modernisert infrastruktur (digitale nett). Dette har samtidig gjort at de har bedre kontroll på hvem som er deres kunder, og ved å innføre en digital dekoder har det sikret at antallet gratispassasjerer over tid vil gå ned. I Norge finner du blant annet i tillegg til Get: Telenor, Canal Digital (også Telenor), RiksTV og Nextgentel blant leverandørene av TV-signaler.

Get Telefoni

Get tilbyr også telefoni over bredbåndsforbindelsene sine. Dersom du allerede har en tjeneste fra en gitt leverandør, kan det være noe å spare på å samle flere tjenester hos samme leverandør.

Dine erfaringer med Get

Har du egne erfaringer med Get så skriv gjerne om dem på Toppsiders diskusjonsside for Get. På Toppsider finnes presentasjoner av en lang rekke bedrifter, og diskusjonssidene bidrar til å gi deg som forbruker et mest mulig realistisk bilde av hva andre har erfart ved å bruke de enkelte bedriftenes tjenester.
Get.jpgEkstern lenke: www.get.no