www.gilde.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Gilde tilbyr det meste innen kjøtt. Enten det er til gourmetmåltidet eller til hverdags.

Gilde er en tradisjonsrik norsk bedrift som tilbyr det meste av kjøttvarer. Her finner du rent svinekjøtt, storfekjøtt, kalvekjøtt, lammekjøtt, samt kjøttdeiger og farser, pølser, bacon, posteier, skinker og spekepølser for å nevne noe. Gilde er med andre en allsidig tilbyder, og leverer sine produkter over det ganske land. Gildes kjøttvarer går ikke bare til dagligvareforretningene, de leveres også til restauranter.

Gilde med gode oppskrifter

Gilde tilbyr på sine oversiktlige nettsider en rekke oppskrifter på forskjellige retter. Her finner du også retter som ikke har med kjøttvarer å gjøre. Du finner desserter. Så hvis du leter etter inspirasjon til å lage et godt måltid kan Gilde gi deg oppskriftene på både hovedrett og dessert. For å finne oppskriftene klikker du deg inn på Gildes hjemmesider og velger fanen "Oppskrifter".

Hva mener du om Gilde og Gilde-produkter?

Har du en formening om Gildes produkter? Benytt diskusjonslenken nede til høyre til å skrive om dine erfaringer med Gilde, enten Gilde har gitt deg noe positivt eller du har noe annet å fortelle. Når vi sier at vi vil høre dine erfaringer med Gilde, så mener vi kun at vi ønsker seriøse beskrivelser eller historier om noe som gjelder Gilde og gjerne Gildes kjøttvarer.
Gilde.jpgEkstern lenke: www.gilde.no