www.haugenbok.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

I Haugen Bok finner du de fleste boktitlene.

Haugen Bok med alle de gode titlene

Haugen Bok er en norsk bokhandel som har både utsalg og nettbutikk. Normalt rask levering gjør det også attraktivt å handle hos Haugen Bok. Mange konkurrerer om å tilby bøker til salgs på nettet, men Haugen Bok er av de bedre du finner. På nettsidene kan du søke og bestille. Du kan enten betale via faktura som følger boken, eller du kan betale med kort.

Dine erfaringer med å handle hos Haugen Bok

Får du bøkene rett hjem i kassen på et blunk, eller tar det som regel lang tid? Er bøkene pakket skikkelig? Skriv om dine erfaringer med Haugen Bok. Benytt lenken nede til høyre for å gå til diskusjonssiden for Haugen Bok her på Toppsider.

Blir bokhandlene den neste butikkformen som forsvinner?

Er Haugen Bok og de andre bokhandlerne de neste som forsvinner? Vi tror butikkutsalgene forsvinner først. Flere og flere vil finne det tilfredsstillende med digitale leveranser av bøker. iPad og videreutviklingen av iPad vil gjøre det at stadig flere mennesker finner utsalg som Haugen Bok og andre, mindre viktige. Bøkene leveres over nettet, direkte fra digitale nettbutikker som Amazon, Apple og andre. Er du enig?
Haugenbok.jpgEkstern lenke: www.haugenbok.no