www.ibling.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


iBling er en nettbutikk som selger alt fra solbriller til plastikkdeksler til telefoner. Vil du vite mer om Ibling så avlegg et besøk.

Ibling er en nettbutikk som selger diverse artikler som man ikke nødvendigvis forventer å finne i samme nettbutikk, men hvem du finner mange tips til gaveideer, så bare ta en tur innom iBling. Her er noen av kategoriene til iBling: Solbriller, Apple Accessories, Armbånd, Bager, Halskjeder, Klokker, Kortholdere, Kosedress, Luer, T-skjorter, Øredobber, Bling, Løsvipper og negler, Exentri, J.FOLD, Ögon.

Hva skjuler seg bak kategoriene på iBling?

Hva skjuler seg bak disse kategoriene på iBling: Kortholdere, Bling, Exentri, Ögon??

Kortholdere på iBling

Kortholdere er rett og slett en kategori hvor iBling presenterer en rekke holdere til kredittkort i forskjellige utførelser. Kortholderne tilbys i forskjellige materialer på iBling. Du finner blant annet kortholdere i lær og i plast.

Bling på iBling

"Bling" er vel kanskje et annet navn for bijoteri? I iBlings kategori "Bling" finner du forskjellige plastsmykker m.m.

iBling og Exentri

Har du noen gang lurt på hva Exentri er for noe? Bak denne kategorien hos iBling skjuler det seg faktisk det samme som bak kategorien "Kortholdere". Hos iBling finner du kortholdere av merket Exentri.

Ögon på iBling

Hva er Ögon? Ögon er i likhet med Exentri et varemerke for kortholdere. Det ser ut til at Ögon er kortholdere laget i plast.

Dine erfaringer med iBling

Hvilke erfaringer har du med iBling? Har du handlet hos iBling eller har du spesiell kunnskap om kvaliteten på produktene iBling selger. Isåfall vil vi gjerne høre om dine erfaringer. Benytt diskusjonssiden for iBling her på Toppsider til å fortelle om dine egne erfaringer med iBling. Har du for eksempel fått god service hos iBling? Har du reklamert på noe du kjøpte hos iBling? Du kan også f.eks. skrive om dine erfaringer med leveringstid hos iBling. Bidrar du med denne kunnskapen vil du gjøre det enklere for andre å vurdere om iBling er en nettbutikk å handle i!
Ibling.jpgEkstern lenke: www.ibling.no