www.it24.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

IT24 er en liten nettbutikk med oversiktlige sider. Du finner iPad, iPhone, iPod samt multimedia og noe annet datautstyr.

iPhone og iPad hos IT24

IT24 er kanskje ikke den mest kjente nettbutikken for de fleste, men hos IT24 finner du både iPhone og iPad, to svært populære dataprodukter. Prisene på iPhone og iPad er i skrivende stund lavere enn i Apple Store, Apples egen nettbutikk. De fremhever på disse produktene at norsk lader følger med, hvilken muligens betyr at produktene er importert av IT24 fra utlandet?

Dine erfaringer med IT24

Erfaringer med IT24: Særlig er det nyttig med referanser for nettbutikker dersom de er av mindre størrelse. Da er det viktig at du får vite om du kan stole på at de håndterer service og support på en tilfredsstillende måte. Har du egne erfaringer med nettbutikken IT24? Isåfall vil vi gjerne høre om dem. Dersom du vil skrive om dine erfaringer, benytt lenken diskusjonssiden for IT24 her på Toppsider. Du finner den nede til høyre eller ved å velge fanen "diskusjon" øverst på siden. Husk å begrunne det du skriver om IT24. Det hjelper andre til å bedre forstå hva de kan forvente av IT24 og deres servicenivå. Takk for at du bidrar!
It24.jpgEkstern lenke: www.it24.no