www.joker.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Vil du ha god mat og god service i nærheten av der du bor. Da er Joker butikken for deg.

Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, Norgesgruppens største profilhus. Joker er Kjøpmannshusets profilkjede for nærbutikker. Kjeden består av over 448 nærbutikker spredt over hele Norge.

Joker – i nærheten av der du bor (eller jobber)

I Joker tror man på god, gammeldags service. - Det menneskene i Joker er usikre på er om den faktisk er gammeldags. Dette skriver Joker på sine oversiktlige og gode hjemmesider.

Joker og service

Service er rett og slett ikke hva det en gang var hevder Joker på sine sider, og videre: "Unntatt i Joker-butikkene. Vi driver nemlig butikk på gamlemåten. Med kjøpmenn som fyller på varer, står i kassa og hjelper til - helt selv. Med små, lokale butikker som fremdeles er møteplassen i lokalsamfunnet, og der vi kan navnet på de fleste kundene våre, og vet når ungene deres har bursdag.". På mange måter er det bra det finnes kjeder som gjør det mulig for de minste dagligvarebutikkene å få ihvertfall litt drahjelp for rasjonell drift. Problemet med kjedene er at de har så bra distribusjon og så gode betingelser at det blir nesten umulig å konkurrere for den lokale kjøpmannen på hjørnet.
Joker.jpgEkstern lenke: www.joker.no