www.kelkoo.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Kelkoo sammenlikner priser for deg. Sjekk hvor du kan finne billigste vare ved hjelp av prissammenlikneren på Kelkoo.

Kelkoo er en meget populær tjeneste for å sammenlikne priser. Man kan søke på f.eks. mobiltelefon, eller man kan søke på konkrete modeller som f.eks. Nokia N95, Nokia N82 eller lignende.

Ikke bare mobiltelefoner

Kelkoo er ikke bare en tjeneste for å finne laveste pris på mobiltelefoner. Her kan du sammenlikne priser på nesten alle slags produkter. Det er en god tjeneste som tilbys på Kelkoo.no. Prøv den idag!

Kelkoo har fått kritikk for å ikke være objektiv

Det har fremkommet kritikk fra nettbutikker som benytter tjenesten om at det er hva som betales til Kelkoo som er en sentral del av hvor god plassering butikken får i Kelkoos rangering. Om dette stemmer er ikke opplagt. Det er også fremkommet at enkelte leverandører er misfornøyde over at Kelkoo hevder retten til å få betalt dersom noen går inn å handler et produkt i løpet av 30 dager som de også har sjekket ut i prissammenlikningenKelkoo. Butikkene på sin side hevder at det ikke er så opplagt at årsaken til at de handler er et rent produkt av at de tidligere var inne på Kelkoo og har ønsket en diskusjon og en mer rettferdig prising i forhold til denne usikkerheten om årsak når det har gått noe tid etter at kjøperen benyttet Kelkoo.
Kelkoo.gifEkstern lenke: www.kelkoo.no