www.peppes.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søkEn av Norges mest populære pizza-restaurantkjeder, med mulighet for bestilling av Pizza og tilbehør via Internett.

Peppes' motto: Den beste tiden er den du deler med andre

Under slagordet "Den beste tiden er den du deler med andre" tilbyr Peppes Pizza både ferdig pizza levert på døren, og pizza som ingrediensposer som gjør det enkelt å lage pizzaen hjemme når du måtte få lyst til det.


Peppes Pizza etablert i 1970

Det var amerikaneren Louis Jordan som drev en liten pizzarestaurant i byen Hartford i Connecticut, USA. Sammen med sin norske kone Anne, bestemte de seg for å flytte til Norge. Med på flyttelasset hadde de resepten som ble benyttet ved bakingen av pizzaene fra Peppes. I 1970 åpnet den første Peppes Pizza restauranten i Oslo. Dette var en suksess, og i dag er Peppes Pizza den største pizzarestaurant-kjeden i Skandinavia med over 1.500 ansatte. Peppes har filialer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.


Over 4 millioner pizzaer pr år!

Peppes Pizza selger over 4 millioner pizzaer pr. år eller 22.000 måltider pr. dag. Lagt etter hverandre tilsvarer dette strekningen fra Oslo til Trondheim tur retur.


Peppes.gifToppside: www.peppes.no