www.smykkeronline.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


På Smykkeronline finner du et godt utvalg i perler og annet du kan benytte for å lage dine egne smykker. Smykkeronline er nettbutikken for deg som har eller vil ha smykkelaging som hobby.

Smykkeronline er en nettbutikk for deg som ønsker å lage dine egne smykker. Du får kjøpt forskjellige perler, charms og anheng, pakker med perler. Nettbutikken er ikke rettet mot gullsmeder, men mot privatmarkedet og hobbyvirksomhet. Nettbutikken på Smykkeronline er oversiktlig, men i sin nåværende form (18.01.2011) er den ikke spesielt profesjonell. Vi greide for eksempel ikke å finne telefonnummer, så alle henvendelser ser ut til å gå via e-post. Det er jo ikke ideelt.

Nikkelfritt på Smykkeronline

Smykkeronline tar hensyn til deg med nikkelallergi og deg som ikke ønsker å få nikkelallergi. Det reklameres nemlig på Smykkeronline om at alle smykker er nikkelfrie.

Din erfaring med Smykkeronline

Har du erfaring med nettbutikken Smykkeronline? Skriv gjerne om Smykkeronline på diskusjonssiden for Smykkeronline her på Toppsider. Har Smykkeronline gitt god service? Hvordan var leveringstiden på Smykkeronline? Holdt Smykkeronline det de lovet? Ved å fortelle om dine erfaringer med Smykkeronline får andre brukere enkel tilgang til informasjon som kan benyttes når de vurderer om de skal handle hos Smykkeronline. Benytt lenken til diskusjonssiden for Smykkeronline nede til høyre for å skrive om din erfaring med - eller mening om - Smykkeronline. Alle innlegg må begrunnes.
Smykkeronline.jpgEkstern lenke: www.smykkeronline.no