www.eplehuset.no

Fra Toppsider
Revisjon per 12. sep. 2010 kl. 10:29 av Oomang (diskusjon | bidrag) (Ny side: <metadesc content="Besøk gjerne Eplehuset om du trenger ny Mac. Eplehuset har Mac, iPhone, iPod og mye mer." /> {{Start |kategori = Nominerte |bilde = Eplehuset.jpg |bildebredde = 225px |w...)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Besøk gjerne Eplehuset om du trenger ny Mac. Eplehuset har Mac, iPhone, iPod og mye mer.

Eplehuset er en butikkjede som selger Apple-utstyr. Du finner alt fra de kraftigste nye Mac'ene til de små enhetene som f.eks. iPod. Etter at Apple begynte på sin formidable suksess med iPod og senere iPhone, har Eplehuset fått et helt nytt og mye større marked å selge sine produkter mot. Nå er Mac både hipt og pop og stemningen rundt Apple drar også omsetningen til Eplehuset oppover. Det var en periode at Mac var mest for spesielt interesserte, men det ser ut til at den trenden er i ferd med å snu.

Bestille på nett hos Eplehuset

Eplehuset (forøvrig synes vi Eplehuset er et fint navn for en butikk som selger Apple) har egen nettbutikk som du finner når du gFet tekstår inn på nettsidene til Eplehuset. Her kan du bestille og kjøpe din nye Mac og få den sendt til deg. Hvordan servicenivået er hos Eplehuset vites ikke, og har du erfaringer - gode eller dårlige - med Eplehuset, så kan du gjerne skrive om dem på diskusjonssiden her. Benytt lenken nede til høyre. All diskusjon av Eplehuset er med på å la andre få vite hva slags service Eplehuset står for. Ta en titt på nettsidene til Eplehuset og gjør deg opp din egen mening. Vi synes sidene til Eplehuset er oversiktlige og markedsfører Eplehusets produkter på en god måte.
Eplehuset.jpgEkstern lenke: www.eplehuset.no