www.inmeta.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Inmeta er selskapet med gode konsulenter og profesjonell håndtering av lisenser

Inmeta er et norsk selskap, notert på Oslo Børs. Selskapet tilbyr programvarelisenser og et system for å holde styr på hvilke lisenser hver kunde har. Inmeta har også en rekke IT-konsulenter og satser sterkt på konsulentvirksomhet. Inmeta har de siste årene kjøpt opp en rekke selskaper og har på den måten hatt bra vekst. Selskapet har også stort sett greid å tjene penger hele veien, dog ikke alltid så mye.

Inmeta med lisenshåndtering

Inmeta håndterer lisenser for både Microsoft, Adobe, Citrix, Oracle, MindJet, Symantec og VMWare for å nevne noen. Mange selskaper bruker mye tid og ressurser på håndteringen av lisenser. Ved å betale for å få hjelp til lisenshåndteringen kan virksomheten i stedet fokusere på å tjene penger på sitt kjerneområde. For mange bedrifter er Inmetas tilbud av god hjelp.

Inmeta kurs

Inmeta driver også kursvirksomhet. Det er slik at mange virksomheter kjøper dyr programvare, men investerer lite i opplæring av de ansatte. Inmeta tilbyr kurs i blant annet bruk av Office-programvaren fra Microsoft. Office er et vesentlig verktøy på mange arbeidsplasser og å investere i et kurs hos Inmeta for å lære å bruke den kan være smart.

Ta en tur innom Inmeta på nett. Der finner du mer informasjon om dette flotte selskapet. Har du erfaringer med Inmeta, så skriv gjerne om dine erfaringer med Inmeta på diskusjonssiden vår. Du finner lenke til diskusjonssiden for Inmeta nederst til høyre siden.
Inmeta.jpgEkstern lenke: www.inmeta.no