www.bjorklund.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Bjørklund er stedet å gå dersom du trenger noen nye smykker. Her finner du gull, sølv og ur.

Bjørklund er en gullsmedkjede som finnes over hele Østlandet. Alt fra gullringer til bryllupet, halskjeder, ringer, armbånd, diamanter-smykker, barnesmykker, herresmykker og diverse andre smykker! Nettsidene til Bjørklund har også en egen nettbutikk. Her kan du bestille varene du har lyst på. Utvalget av klokker er heller ikke verst. Ta en tur innom nettsidene til Bjørklund og sjekk ut tilbudet i Norges største klokke- og smykkekjede. Bjørklund har også verksted dersom du har behov for det.

Gaveideer hos Bjørklund

Mangler du gaveideer, kan du bli inspirert ved å se på nettsidene til Bjørklund og finner du ikke noe du vil gi, så kan du jo alltids gi et gavekort. Bjørklund tilbyr gavekort så det er ikke noe problem. Bjørklunds gavekort kjøpes og fylles opp i en av Bjørklund-butikkene. Hvilket beløp som skal være tilgjengelig på kortet bestemmer du selv. Bjørklund har også et annet kort som de kaller Bjørklundkortet. Det er et betalingskort. Bjørklundkortet er et kredittkort som gir inntil 40.000 i kreditt i butikken. Men... Kanskje det er en svært dårlig idé å kjøpe smykker dersom du ikke har pengene til å betale for det? Det står på nettsidene at dersom du betaler alt på en gang måneden etter tilkommer ingen ekstra omkostninger, dvs. ingen renter eller gebyrer. Men det betyr sikkert at om du ikke greier å betale Bjørklund alt på en gang i løpet av måneden etter så vil det koste deg ekstra penger. Kanskje best å vente til du har råd?

Gull hos Bjørklund

Når det gjelder utvalget av gull hos Bjørklund, er det godt og består av både ørepynt, ringer, arbånd og halskjeder, i det hele tatt, det meste av det du kunne forvente.
Bjorklund.jpgEkstern lenke: www.bjorklund.no