www.dingeldangel.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


Norsk smykkebutikk med godt utvalg. Finn gaveideen til henne hos Dingeldangel.

Dingeldangel er et skikkelig godt norsk navn på en forretning som driver med kjeder, ørepynt m.m. Dingeldangel har inndelt produktene i kategoriene: Nye smykker, halssmykker, kjeder, armbånd, ringer, ørepynt, øreringer, tilbudstorget, murano smykker, H. Fostveit smykker, Lisbeth Dahl smykker, herresmykker, klokker, brosjer, smykkeskrin, mobil-/nøkkelsmykke, så det gir jo et visst inntrykk av Dingeldangels tilbud.

Flotte smykker på Dingeldangel

Smykkene som selges på Dingeldangel er flotte, og skal du finne en gave til din kjære (eller til deg selv), kan en tur innom Dingeldangel kanskje løse oppgaven til en overkommelig pris. Utvalget er moderat men variert og prisene er ikke avskrekkende, så det er mulig å handle på Dingeldangel uten å bli ruinert. Du får f.eks. smykker til 79,- kroner. Det er flere prisnivåer, så det er bare å velge fra Dingeldangels utvalg i det prisnivået som passer deg.

Din erfaring med Dingeldangel

Har du handlet hos Dingeldangel? Isåfall vil vi gjerne høre om dine erfaringer med Dingeldangel. Benytt diskusjonssiden for Dingeldangel her på Toppsider. Du finner lenken til diskusjonssiden for Dingeldangel nede til høyre. Ved å fortelle om dine erfaringer kan andre få et bedre vurderingsgrunnlag før de bestemmer seg for om de vil handle på Dingeldangel.
Dingeldangel.jpgEkstern lenke: www.dingeldangel.no