www.hafslund.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Hafslund er et norsk selskap og et av de største børsnoterte kraftkonsernene i Norden. Hafslund ASA er notert på Oslo Børs.

Tre forretningsområder

Hafslund ASA er inndelt i tre forretningsområder: Varme og Infrastruktur, Marked og Venture De fleste kjenner nok Hafslund som strømleverandør, men konsernet driver med mye annet. Hafslund bygget blant annet opp et sikkerhetsselskap, Hafslund Sikkerhet. Denne virksomheten ble i 2007 skilt ut, sammen med en del annen virksomhet, og børsnotert i et selskap som fikk navnet Hafslund Infratek.

Varme og Infrastruktur

Dette forretningsområdet omfatter alle oppgaver i sammenheng med konsernets forskjellige virksomheter innen kraftproduksjon, nettdrift, fjernvarme, telekomtjenester, fibernett og eiendom.

Marked

Det andre forretningsområdet til Hafslund ASA er Marked. Området omfatter strøm og sikkerhet til privatkundemarkedet, strøm til bedriftsmarkedet, kundesenter og fakturaservice.

Venture

Det tredje forretningsområdet til Hafslund heter Venture. Det representerer konsernets investeringsvirksomhet og satsning på å utvikle nye forretningsmuligheter knyttet til konsernets kjernevirksomhet.
Hafslund.gifEkstern lenke: www.hafslund.no