www.ikea.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk

Nominasjonsinfo.jpg

Lyst på noen fine, rimelige møbler? Da er IKEA stedet å gå! IKEA er nok norges mest populære møbelhus.

IKEA finner man alt av møbler til hus og hjem. I tillegg til de lave prisene IKEA tilbyr, er møbelhusene også stappfulle av lekre utstillinger som gjør at det er vanskelig å gå ut derfra uten å ha kjøpt noe..

Flatpakkede møbler på godt og vondt

En av grunnene til at IKEA-møbelhusene har blitt så populære, er at møblene leveres flatpakket. Det gjør det enkelt å frakte dem, noe som både sparer IKEA for kostnadene ved å lagre varene, og gjør det greiere for kundene å få med seg det de har kjøpt hjem. Det fører imidlertid til at man må regne med en del ekstra tid når man kommer hjem, for å få montert møblene. Hvis man ikke ønsker å frakte møblene hjem selv, eller montere dem selv, er det mulig å betale for å få disse tjenestene. Andre møbelhus, som blant annet Skeidar, Living, A-Møbler og Bohus har aldri greid å oppnå den samme suksessen som IKEA.

Lokker med billig mat også

På IKEA får du også kjøpt rimelig mat. Det gjør handleturen til en hyggeligere opplevelse. Fra egen restaurant selges både kaker, påsmurte rundstykker og full middag, til priser som gjør at terskelen er lav for å dra rett fra jobb til IKEA. Ved utgangen selges også billige pølser og is. Dette er også med på å holde stemningen hos de handlende på topp.

Ta deg en tur til IKEA hvis du trenger nye møbler!
IKEA.gifEkstern lenke: www.ikea.no