www.norwegian.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


Norwegian er et norsk flyselskap med billige billetter og en moderne flypark. Norwegian er en solid utfordrer til SAS på det norske markedet.

Satser på billigbilletter

Norwegian kom på (rulle)banen høsten 2002 og tok opp konkurransen med SAS på innenriksflygning i Norge. Fra 1. september 2002 startet selskapet rutene Oslo-Stavanger, Oslo-Bergen, Oslo-Trondheim og Oslo-Tromsø.

Norwegian har hele tiden satset på billigbilletter og startet opp med et svært begrenset tilbud, men da på de mest populære tidspunktene på døgnet å fly. På den måten kan man si at flyselskapet startet med å skumme fløten av markedet. Billetter på Norwegians ruter kunne man bestille via Internett. Senere har Norwegian utvidet rutetilbudet til et svært omfattende antall flygninger.


Flyselskapet har allerede 1250 ansatte!

Norwegian er i dag Skandinavias største lavpris-flyselskap og har 1250 ansatte. Flyflåten består i følge Norwegian av 24 fly av typen Boeing 737-300 med 148 seter. Datterselskapet FlyNordic har åtte fly av typen MD80. Norwegian har totalt syv baser i Norge, Sverige og Polen. Tilsammen tilbys 127 ruter til 75 destinasjoner.
Norwegian.gifToppside: www.norwegian.no