www.startsiden.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


Startsiden.no - startsiden over alle startsider - er en av de hyppigst besøkte nettsidene i Norge og var blant de som var først ute med å presentere nyttige startlenker som en portal for norske nettbrukere.

ABC Startsiden - portal og søkemotor

Svært mange bruker fortsatt Startsiden.no som sin inngangsport til Internett. Med Googles fremvekst og kraftig forbedret søketeknologi var det fare for portalenes berettigelse - trenger man annet enn å søke i Google? Vel, Google baserer seg på at andre nettsteder sorterer informasjonen, og til det trengs portalene. Startsiden har vist sin berettigelse ved fortsatt å være på topp - år etter år. ABC Startsiden valgte også - i likhet med f.eks. Yahoo og Kvasir - å inkorporere Googles teknologi i egne søk på Internett.

Ny PC med Startsiden.no som startside

Mange nye PC'er har blitt levert med Startsiden.no som nettopp en oppstartside for nettleseren Internet Explorer, og mange brukere har funnet denne siden så nyttig at de har beholdt den. Det blir det mange besøkende av!

Startsiden mot Online.no

Startsiden og Online er to av de mest populære startsidene, men man må heller ikke glemme Start. Kvaliteten på Startsiden.no har vært god hele tiden siden tjenesten ble startet opp.
ABCStartsiden.gifEkstern lenke: www.startsiden.no