www.vg.no

Fra Toppsider
Gå til: navigasjon, søk


VG.no hatt over 16 millioner sidevisninger i en tilfeldig valgt uke. Det er ingen aviser eller nyhetsformidlere i norge som greier å slå dette! VG på nett er størst og ligger foran Dagbladet med sine nesten 7 millioner sidevisninger for samme uke.

VG nyheter og underholdning

VG, Verdens Gang, er norges største tabloidavis. Avisen konkurrerer med Dagbladet om å være størst i Norge. VG er eid av Schibsted. Som en del andre nyhetskanaler på nett har VG også en del videoreportasjer på sine sider.

Konkurranse for VG på nett

Aviser som VG har konkurranse fra TV-selskapene når det gjelder å presentere nyheter. Internett har åpnet for at TV-selskapene kan tilby denne typen nyhetsdekning. De svarer med å tilby egne nyhetssendinger via internett.

Eies av Schibsted

Avisen Verdens Gang eies av Schibsted som er norsk, børsnotert selskap. Verdens Gang (VG) har vært og er en viktig bidragsyter til Schibsteds økonomi. Imidlertid har nettbaserte tjenester som ikke er avistjenester etterhvert blitt en ny gullgruve for Schibsted. Dette gjelder særlig rubrikkmarkedet med sin tjeneste Finn i Norge.
VerdensGang.gifEkstern lenke: www.vg.no